Uw eigen kunstgras sportveld!

Categorie: Tuinontwerp

Heeft u al wel eens gedacht aan uw eigen kunstgras sportveld in uw tuin? Waarschijnlijk niet maar het is iets wat de laatste jaren steeds meer op komt zetten. En mocht u denken dat u alleen met een grote tuin in aanmerking komt: verkeerd gedacht. Ook in een kleine tuin zijn er voldoende mogelijkheden. In dit artikel gaan we in op verschillende type sportvelden.

Kunstgras hockeyveld(je)

Heeft u 1 of meerdere kinderen die hockeyen? En zijn ze zo fanatiek dat ze graag flink willen oefenen buiten de training om? Leg dan een hockeyveld(je) aan. Ook als je een kleine tuin hebt is dit al mogelijk, bv 4 x 3 meter. Ze zullen nog echt goed worden in spelen in de kleine ruimte.

Kunstgras tennisbaan

De aanleg van een kunstgras tennisbaan is al iets wat meer mensen doen. Maar meestal wordt dit gedaan door mensen met een grote tuin. Terwijl het juist zo leuk is om bij een middelgrote tuin een mini tennisbaan aan te leggen. Ideaal om meer balgevoel te krijgen of om met uw kind(eren) te tennissen.

Kunstgras putting green

Hockey is de laatste 10 jaar enorm in opkomst. En iedere golfer weet dat het echte verschil wordt gemaakt met het putten. En hier heb je niet zoveel ruimte voor nodig. Iedere avond een half uurtje putten in je tuin is niet alleen een manier om even lekker te ontspannen maar u zult nog flinke progressie boeken op de golfbaan. Twee vliegen in 1 klap.

Multifunctioneel sportveld

Wilt u graag verschillende soorten sporten kunnen beoefenen? Dan is een multifunctioneel sportveld iets voor u. U kunt er op hockeyen, voetballen, basketballen, handballen, volleyballen en nog veel meer.

Ook nog een gelukkiger en gezonder leven

Grote bijkomende voordelen van uw eigen sportveld is dat u gezonder, fitter en energieker zult zijn. Daarnaast is wetenschappelijk aangetoond dat mensen die sporten gelukkiger zijn.

Samenvattend

Zoals u ziet zijn er vele mogelijkheden om een sportieve tuin te creëren. En u wordt er ook nog gelukkiger en gezonder van. Mocht u overgaan het aanleggen van een kunstgras sportveld dan wensen we u alvast veel sportplezier.

Vijver

Zwembad