Over Tuinfo

Tuinfo.nl, een niet-commerciële site bomvol informatie over tuinieren, heeft een vernieuwde webpagina. Naast de frisse lay-out heeft Tuinfo.nl ook slimme verbeteringen gekregen. Ruim zestien jaar geleden ontstond het idee van een gratis website met informatie over tuinieren. Inmiddels trekt de site duizenden unieke bezoekers per dag. En dat bereikten een paar hobbyisten.

Bezoekers vanuit de hele wereld weten de site inmiddels te vinden. Het is dan ook een uniek concept; de zes redacteuren verdienen er niets aan en er zitten geen commerciële gedachten achter. “In de loop der jaren zijn we als team uitgebreid en hebben we allemaal onze eigen achtergrond van waaruit we vertellen,” vertelt Lennart Gouman uit Groningen die in 2000 puur voor de lol de site Tuinfo.nl startte. Als hobbyist merkte hij dat veel mensen behoefte hadden aan goede informatie die niet alleen maar commercieel gekleurd was. Een gratis site met waardevolle tuininformatie was het vervolg. In zestien jaar tijd groeide de redactie uit tot zes leden en bekijken per dag meer dan drieduizend mensen de pagina. “Het delen van onze kennis over tuinieren vinden wij erg leuk en de belangstelling is ook best aardig.” lacht Lennart.

Van barbecueën tot vijver

Hoe snoei ik mijn rozen, wat is goed barbecueën en hoe houd ik mijn vijver schoon? Bijna alles over tuinieren is te vinden op de tuinfo.nl. Ook bemestingsinformatie staat erop. Een compleet aanbod. Lennart: “Tuinfo.nl is een vreemde eend in de bijt, zeker als het gaat om de hoeveelheid objectieve informatie bestaan er weinig anderen. We hopen met de vernieuwde site ons publiek nog beter van dienst te zijn.”

Contact opnemen met de redactie?

U kunt alleen contact met ons opnemen voor de volgende zaken:

  • Adverteren
  • Opmerking of suggestie
  • Fout in een artikel
  • Andere aan deze site gerelateerde vragen

Klik hier om naar het contactformulier te gaan

Vijver

Zwembad