Opblaasbare jacuzzi

Categorie: Zwembad

Waarom kiezen voor een opblaasbare jacuzzi?

Er is niets lekkerder dan na een drukke werkdag even tot rust te komen in uw eigen jacuzzi. Het warme water en de bubbels laten u ontspannen en genieten. Het nadeel aan een echte vaste jacuzzi is dat deze vaak niet verplaatsbaar is. Indien u gaat verhuizen is het vaak zo dat de jacuzzi achterblijft. Dit is uiteraard niet het geval met een opblaasbare jacuzzi. Deze is gemakkelijk verplaatsbaar en kunt u ook weer opbergen. Wat nog meer voordelen zijn van een (opblaasbare) jacuzzi? Wij geven u 6 redenen om een opblaasbare jacuzzi te kopen.

1. Vermindert stress

Een eigen opblaasbare jacuzzi in uw vertrouwde omgeving is de ideale plek om te relaxen. Dit kan alleen, maar ook met vrienden of familie. De ingebouwde massage jets zorgen voor mentale en fysieke ontspanning. U kunt met uw rug voor de jets gaan zitten en u laten masseren. Een andere optie is om uw voeten ervoor te houden. Wist u namelijk dat deze duizenden zenuwuiteinden bevatten en door een massage kan uw algehele welzijn en stemming verbeterd worden.

2. Verbetert de bloedcirculatie

Het aangename warme water en de bubbels maken dat uw lichaamstemperatuur stijgt. Hierdoor verwijden de bloedvaten zich en dit verbetert de bloedcirculatie. De warmte en bubbels helpen mensen met artritis minder pijn te ervaren in de gewrichten.

3. Vermindert spierpijn

Wanneer u een fanatiek sporter bent of met regelmatig last heeft van uw spieren biedt een jacuzzi ook uitkomst. De jets zorgen voor een ware hydro-massage. De intensiteit ervan bepaalt u zelf door verder of dichterbij de jets te zitten.

4. Goed betaalbaar

Een vaste jacuzzi is erg prijzig. Met een opblaasbare jacuzzi kunt u tegen een aantrekkelijke prijs volop genieten van uw eigen spa momentje. Kortom: alle voordelen, maar dan een stuk betaalbaarder.

5. Verplaatsbaar

Een opblaasbare jacuzzi kunt u verplaatsen. Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld een tuinfeest wilt houden en de jacuzzi even op een andere plek moet staan of opgeborgen dient te worden.

6. Gemakkelijk te installeren

Last but not least, een opblaasbare jacuzzi is gemakkelijk te installeren. Wanneer een ingebouwde jacuzzi verkeerd staat is het een heel karwei om dit weer te herstellen, met een opblaasbare variant heeft u hier geen last van. U zet het bad binnen enkele minuten gemakkelijk op. reden genoeg dus om over te gaan op de aankoop van een opblaasbare jacuzzi!

Waar kan ik een opblaasbare jacuzzi kopen?

Zwembadstore.com is gespecialiseerd in opblaasbare jacuzzi’s.
Bekijk hier het assortiment (klik hier)

Vijver

Zwembad