Nieuwe alternatieven voor chemisch bestrijden

Categorie: Problemen

Veel bestrijdingsmiddelen zijn door de hoge toxiciteit de afgelopen jaren van de markt gehaald.
Of ze bleken niet effectief te werken tegen de verschillende plagen en ziektes, die kunnen voorkomen op bomen, planten en teelten. Kunstmatig ingrijpen bestrijdt meestal alleen de symptomen. Veel problemen zijn echter te voorkomen door dieper naar de oorzaken te zoeken. En dat is altijd beter dan genezen.

Traditionele receptuur

Zo keert Pireco ® weer terug naar naar de traditionele kennis van de wijsheid van onze grootouders en combineren zij die met innovatieve technieken zonder gebruik van chemicaliën.

De oorzaken van ziekten en plagen liggen in een sterk verminderde vitaliteit, welke veroorzaakt kunnen worden door klimaat, bodemomstandigheden, standplaats, voeding of rassenkeuze.

Niet chemisch en geschikt voor de biologische teelt

Pireco ® is geen chemisch bestrijdingsmiddel en geen symptoombestrijder. Pireco ® pakt de oorzaak van het probleem aan, door de bomen en planten via de wortels en het blad te beschermen en ze hun natuurlijke weerstand terug te geven. Waardoor ziekten en plagen tot onder de schadedrempel komen en blijven.
Op deze wijze zal er op termijn weer een gezond evenwicht ontstaan en kan de plant bouwen aan het eigen natuurlijke defensiesysteem.

Kruiden als basis

Pireco ® is een middel met essentiële, specifieke elementen uit geselecteerde kruiden. Door een uniek productieproces zijn de diverse bestanddelen van de kruiden in Pireco ® optimaal opneembaar voor de plant. Met als resultaat een innoverende en duurzame manier van gewasbescherming tegen ziekten en plagen.

Pireco ® geeft het eco-logische antwoord van de natuur zelf.

Pireco via internet kopen?

Het gehele pireco assortiment is te bestellen via de internetwinkel www.lastvan.com (klik hier)

 

Vijver

Zwembad